2005-07-22 07:59:02• hírek • Szatmár.ro

Tél

22050722022.jpgSzemélyre szabott tanácsadás. Ismerkedjünk meg a tél típus színeivel!

Személyre szabod tanácsadás. Ismerjük meg a hozzánk illő színeket, melyek segítségével könnyebben kialakíthatjuk ruhatárunkat.  Adottságunknál fogva mindannyiunknak van egy meghatározott bőralapszíntónusunk, aminek köszönhetően egyes alapszínek, színárnyalatok előnyösen hatnak külsőmegjelenésünkre, mások nem. Most következő sorozatunkban ahhoz szeretnénk tanácsot adni, hogy különböző praktikák segítségével, hogyan tudjuk a maximumot kihozni magunkból, hogyan tudunk egy időtálló ruhatárat kialakítani magunknak,  ruhatárunk szinte minden darabját  hogyan tudjuk ezáltal egymással kombinálni. Ismerjük meg a téli típust.

A téli típus:

220507220111.jpgA tél típusnak, fő ismérve a fekete haj és sötét bőr, de ugyanide tartoznak a fekete hajú, de világos bőrrel rendelkezők. A bőr alapszíne kissé kékes, éppen ezért hidegnek olykor sápadtnak tűnhet. Arcát olykor szürkésbarna szeplők tarkíthatják, sose tud lebarnulni igazán, legfeljebb kissé kiszínesedik a bőre. Hajuk  korán őszül. A szemek többnyire mélyzöld, de lehet tiszta kék, egészen sötétbarna, vagy szürke.

A téli típusra az erős kontraszt a jellemző, éppen ezért a fekete és a fehér szín igazán jól áll neki, csakúgy, mint az erős színek, a citromsárga, a világító kék. Semmiképp se használjanak melegszíneket, narancsszíneket.
Mielőtt megvennénk egy ruhadarabot kérdezzük meg magunktól, hogy jeges és hideg a szín melyet kiválasztottunk?  Ajánlott továbbá a feltűnően élénk zöld, a hideg türkiz és a tiszta királykék, illetve a jégkék is.

Alapszínek: fekete, szürke, tengerészkék, fehér, fekete, tűzpiros, citromsárga, fenyőzöld.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: